Ko smo mi
Adresa naše veb stranice je: www.tobecej.rs
Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Komentari

Kada posetioci ostave komentare na veb lokaciji, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i niz korisničkih agenata pretraživača kako bi pomogli u otkrivanju neželjene pošte. Anonimizirani niz kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se takođe naziva hash) može se dostaviti usluzi Gravatar da vidi da li ga koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovde: https://automattic.com/privaci/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako slike učitavate na veb lokaciju, izbegavajte prenošenje slika sa uključenim podacima o lokaciji (EKSIF GPS). Posetioci veb lokacije mogu da preuzmu i izvuku bilo koje podatke o lokaciji sa slika na veb lokaciji.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj veb lokaciji, možete se prijaviti da sačuvate svoje ime, adresu e-pošte i veb lokaciju u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost tako da ne morate ponovo da unosite svoje detalje kada ostavljate drugi komentar. Ovi kolačići trajaće godinu dana. Ako posetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić da bismo utvrdili da li pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač. Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke za prijavu i izbor ekrana. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići sa opcijama na ekranu traju godinu dana. Ako odaberete „Zapamti me“, prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavu biće uklonjeni. Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve lične podatke i jednostavno ukazuje na poštanski broj članka koji ste upravo uredili.
Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija
Članci na ovoj veb lokaciji mogu da sadrže ugrađeni sadržaj (npr. Video snimci, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija ponaša se na isti način kao da je posetilac posetio drugu veb lokaciju. Ove veb lokacije mogu da prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, ugrađuju dodatno praćenje treće strane i prate vašu interakciju sa ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na toj veb lokaciji.

Analitika

Možemo koristiti dobavljače usluga trećih strana da nadgledaju i analiziraju upotrebu naše usluge.
Gugl analize
Google Analitics je usluga veb analitike koju nudi Google koja prati i izveštava o prometu na veb lokaciji. Google koristi prikupljene podatke da bi pratio i nadgledao upotrebu naše usluge. Ovi podaci se dele sa drugim Google uslugama. Google može koristiti prikupljene podatke za kontekstualizaciju i personalizaciju oglasa sopstvene reklamne mreže. Za više informacija o privatnosti Google-a, posetite veb stranicu

Google Privaci & Uslovi:

https://policies.google.com/privaci?hl=sr
Koliko dugo čuvamo vaše podatke
Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se u nedogled. To je način da automatski možemo prepoznati i odobriti sve komentare koji se prate, umjesto da ih držimo u redu za moderiranje. Za korisnike koji se registruju na našoj veb lokaciji (ako postoje) takođe čuvamo lične podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu u svakom trenutku videti, uređivati ili brisati svoje lične podatke (osim što ne mogu promeniti svoje korisničko ime). Administratori veb lokacija takođe mogu videti i uređivati te informacije.
Koja prava imate nad svojim podacima
Ako imate nalog na ovoj veb lokaciji ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izvoznu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete takođe tražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe.
Gde šaljemo vaše podatke
Komentari posetilaca mogu se proveriti putem automatizovane usluge otkrivanja neželjene pošte.

Veze

Naša usluga može sadržati veze do drugih veb lokacija koje mi ne upravljamo. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete preusmereni na veb lokaciju te treće strane. Toplo vam savetujemo da proverite Politiku privatnosti svake veb lokacije koja posećujete. Mi nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojih trećih strana ili usluga.
Kontaktirajte nas
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom Politikom privatnosti, kontaktirajte nas: www.tobecej.rs