Óbecse, a sport városa

A sportturizmus fejlesztését illetően a város lehetőségei kiválóak – minden sport- és szállodai létesítmény jó helyen, a Tisza folyó közelében, a városközpontjához közel, maximum 300 méternyi távolságra találhatóak.

Sportobjektumok

Sport, rekreáció és rehabilitáció céljából Óbecse több tucat sportlétesítményt (futballpálya, teniszpálya, lóversenypálya, lőtér, tekepálya stb.) kínál a felhasználóknak, amelyek közül a legjelentősebb a Đorđe Predin Badža Ifjúsági sport- és kulturális tevékenységeket végző intézmény.

Đorđe Predin Badža Ifjúsági sport- és kulturális tevékenységeket végző intézmény

A Đorđe Predin Badža Ifjúsági sport- és kulturális tevékenységeket végző intézmény (korábban Mladost) 1988-ban kezdte meg működését. A városközponttól mindössze száz méterre található, a Jódfürdő, a Tisza folyó, az Erdőtelepítők Parkjának közelében. A létesítmény területe 16.900 m2, és kiváló feltételeket kínál a létesítmények többcélú használatához: csarnok fedett medencékkel, csarnok nagy lelátóval, tornaterem, fitnesz terem, lőtér, szauna, judo és karate csarnokok, öltözők, teniszpályák, kosárlabdapálya, vendéglátás (asztalitenisz, biliárd) és diszkó. Az intézmény évről évre sikeresen szervez különböző sporteseményeket és versenyeket, sportklubok és válogatottak előkészületeit és táborait, vásárokat és szórakoztató rendezvényeket.

bazen
USKAO - Bazen
sport

Szabadtéri medencekomplexum

Nagy olimpiai medence és medencék termálfürdővel, strandröplabda pályával… stb.

USKAO - Bazen
Szabadtéri medencekomplexum

Teniszpályák

A sportcsarnok mellett három, világítással ellátott teniszpálya található, amelyek eleget tesznek a versenyek és a tenisztáborok minden feltételének.

Teniszpályák

Tisza-part

A Tisza folyó, amelynek a partján a város található, tökéletes különféle sportesemények (regatták, úszómaratonok…stb.) megvalósításához, valamint sporthorgászathoz is. A Tisza természeti szépségei lehetőséget nyújtanak a rajta folyó sportok – kajakozás, kenuzás, evezés. Városunk több olimpikonnal és olimpiai éremmel is büszkélkedhet.

Obala reke Tise
Priobalje reke Tise

Lóversenypálya

A lóversenypálya a radarállomás közelében található, a Topolyai úton.

becej slide show 3

Tekepálya

Tekepálya a négy funkcionális pályával.

kuglana-bečej

Futballpályák

A Tisza közelében található városi futballstadionhoz egy nagy főpálya tartozik, valamint több kisebb pálya. A közelmúltban egy új műfüves, reflektorokkalellátott pálya is helyet kapott is, amelynek köszönhetően zavartalanul folyhatnak a sportcsapatok felkészülései minden időjárási körülmény között.

stadion
Fudbalski tereni
Fudbalski tereni

Naptár

2021. október
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

facebook instagram    gmail  phone